De Huisleverancier B.V.B.A.

Antwerpsesteenweg 88
2550 Kontich
Tel.: +32 (0)489 06 90 00
info@dehuisleverancier.be

BTW-BE 0436 286 303

Openingsuren

Contacteer ons voor een afspraak!

Controle instantie
Beroepsinstituut van Vastgoedmakelaars (BIV)
Luxemburgstraat 16B te 1000 Brussel
Onderworpen aan de deontologische code BIV


Erkend vastgoedmakelaar

David Druyts BIV 505467 - België

Gecertifiëerd vastgoedstyliste

Sylvie Michiels

Partners

Villa-landhuis

Willem Herreynsstraat 10 - 2650 Edegem

Start slideshow
Omschrijving
De locatie van deze villa is subliem, zo ligt deze woning vlakbij belangrijke hoofdwegen, winkels, UZA, openbaar vervoer en ruime sportinfrastructuur.

We parkeren de wagen voor de woning, de recente renovaties vallen onmiddellijk op, zo is het dak volledig vernieuwd mt Pottelbergse pannen en geïsoleerd volgens de Sarkin methode.

We passeren de massief hardhouten voordeur en komen aan in de inkomhal, onze jassen kunnen we kwijt in de voorzien inloopvestiaire rechts. links ligt de bureauruimte die u naar believen kan inkleden (slaapkamer, hobbykamer, tweede keuken, …) Verder is er nog een gastentoilet aanwezig (verder af te werken).

We lopen verder naar de gezellige en functionele familiekeuken die aan de rechterkant van de woning ligt. De centrale blok in de rumte heerst over deze leefkeuken, welke is ingericht met houten werkblad, remsysteem op schuiven, dubbele gootsteen, inductie kookvuur (SMEG), koelkast (SMEG), vaatwasser (SMEG), conventionele oven (SMEG), microgolfoven (SMEG) en een dampkap (Novy). Ontbijttafel met krukken voorzien in deze centrale blok, ideaal voor gezellige ochtendmomenten.

Het pareltje van dit huis is zonder twijfel de prachtige leefruimte op eiken perketvloer. Dit deel van de woning is volledige omgeven door ramen en centraal een openhaard. Hierdoor leeft u werkelijk in uw tuin. De haard zorgt voor de gezellige momenten als het sneeuwt en vriest.

Op de eerste verdieping vinden we drie slaapkamers en een badkamer, deze laatste is ingericht met een ligbad (thermostatische kraan), douche (thermostatische kraan), dubbele lavabo en toilet.

Verder is er nog een ruime bergingszolder waar natuurlijk licht zijn weg kan vinden dankzij het velucraam.

De planten en bomen (kastanje, notenboom, moerbes, berkenhaag, ...) in de zuid oost tuin zorgen voor uw privacy, vanuit uw zetel in de leefruimte kan u genieten van het winterwonderlandschap. In de zomer kan u familie en vrienden ontvangen voor een barbecue in de zon.

Mocht u graag een zwembad installeren, het dak van de garage is ook geïsoleerd met de gedachte op een poolhouse of hobbyruimte voor jong en oud.

De woning is volledig gerenoveer maar moet nog op enkele punten afgewerkt worden. Komt u, uw stempel drukken op dit nieuw blad?

Wanneer gaan we?

Dit is niet wat U zoekt? de Huisleverancier biedt U totaal exclusief het nieuwe concept aankoopbegeleiding aan. Zo gaan we voor U op zoek naar uw nieuwe thuis, ook voor eigendommen buiten onze eigen aanbod ! Daarnaast geven we U een 2de opinie en staan U zelfs bij tijdens de onderhandelingen over de woonst die U interesseert… Informatie over aankoopbegeleiding via info@dehuisleverancier.be of 0489/069.000

EPC : 348kWh/m2
Woongebieden - Overige Stedenbouwkundige inlichtingen in aanvraag
Geografische ligging
Toon plan
AdresWillem Herreynsstraat 10
2650 Edegem
Vrij opbij akte na betaling
OmgevingStadsrand
Indeling Gelijkvloers
Bureau  16,7 mē(3,0 x 5,6) Kamer op tegelvloer, momenteel ingedeeld als bureauruimte. U kan hier uw eigen invulling ingeven : slaapkamer, hobbyruimte, badkamer, tweede keuken enzovoort.
Hal  7,0 mē(3,1 x 2,2) Centrale hal op tegelvloer. Plaats voor wasmachine en droogkast, toegang naar kelder en tuin. ingebouwde kasten aanwezig.
Inkomhal  6,3 mē(3,2 x 2,0) Inkomhal op tegelvloer met inloopvestiaire. Muren geschilderd.
Keuken 1  18,6 mē(3,3 x 5,6) Leefkeuken (2011) met kookeiland op tegelvloer. Ingericht met houten werkblad, remsysteem op schuiven, dubbele gootsteen, inductie kookvuur (SMEG), koelkast (SMEG), Vaatwasser (SMEG), conventionele oven (SMEG), microgolfoven (SMEG) en een dampkap (Novy). Ontbijttafel met krukken voorzien aan de centrale blok.
Living  46,1 mē(5,3 x 8,7) Leefruimte op eiken parketvloer. Grote ramen zorgen voor veel licht, de openhaard van Barbas zorgt voor de gezellige momenten.
Vestiaire  1,4 mē(0,9 x 1,5) Inloopvestaire op tegelvloer. Muren geschilderd.
Wc1  1,2 mēGastentoilet op tegelvloer. Hangwc afgewerkt met natuursteen, met dubbele spoelknop. Aansluiting voor lavabo aanwezig. Muren geschilderd.
Indeling Verdieping 1
Badkamer 1  6,5 mēBadkamer op tegelvloer. Ingericht met een ligbad (thermostatische kraan), dubbele lavabo, douche (thermostatische kraan) en toilet. Verder af te werken.
Nachthal  11,2 mē(2,0 x 5,6) Nachthal op chape. Muren geschilderd.
Slaapkamer 1  9,5 mē(4,2 x 2,2) Slaapkamer op laminaatvloer. Doet momenteel dienst als dressing. Muren geschilderd.
Slaapkamer 2  16,0 mē(3,9 x 4,9) Slaapkamer op laminaatvloer. Muren geschilderd.
Slaapkamer 3  9,5 mē(3,0 x 3,2) Slaapkamer op eiken parketvloer. Muren geschilderd.
Indeling Verdieping 2
Zolder1  Bergingszolder met plankenvloer. Velux zorgt voor natuurlijk licht.
Indeling Verdieping -1
Kelder  15,5 mē(3,1 x 5,0) Droge kelder op tegelvloer. Muren geschilderd, onder de rest van de woning kruipkelder aanwezig.
Bebouwing
Bebouwingopen
Bouwjaar1958
Renovatiejaar2014
Grond oppervlakte957 mē
Bouw oppervlakte150 mē
Woonoppervlakte232 mē
Gevelbreedte12 m
Aantal gevels4
Verdieping2
Diepte gelijkvloers17m
EPC waarde kWh/mē per jaar348 kWh/mē
Aantal slaapkamers4
Aantal badkamers1
Aantal wc's2
Comfort
KeukentypeGeïnstalleerd
VerwarmingAardgas - Verwarming en warm water op aardgas. Hogerendements condensatie combi-ketel (Remeha, 2011), controle-attest aanwezig. Radiatoren ook vernieuwd.
Centrale verwarmingja
BevloeringKelder, hal, bureau, toilet, inkomhal, badkamer en keuken : tegelvloer; Leefruimte en slaapkamer 3 : eiken parketvloer; Slaapkamer 1 en 2 : laminaatvloer
DubbelglasBuitenschrijnwerk in kunststof, dubbel glas (2012), draai-kipfunctie, schuifraam aan leefruimte. Velux in de nachthal, badkamer en zolder
Aansluiting elektriciteitja
Aansluiting rioleringja
Septische putja
Aansluiting aardgasja
Aansluiting telefoonlijnja
Aansluiting Internetja
Aansluiting waterleidingja
Overige info
TuinPrachtige zuid oost tuin die de privacy garandeert. In de tuin staan onder andere een kastanjeboom, notenboom, moerbes, berkenhaag, ...
Orientatie tuinZO
Aantal douches1
Aantal openhaarden1
Aantal garages1
Aantal parkeerplaatsen5
Afstand tot openbaar vervoer94 m
Afstand tot winkels980 m
Afstand tot school430 m
Financiële info
Prijs635.000 EUR
Raming registratierechten en erelonen notaris*66.794 EUR
Ki1.222 EUR

* Schatting op basis van deze parameters: hoofdverblijfplaats, natuurlijk persoon.
Klik hier voor een gepersonaliseerde berekening.

Voor een uitgebreide berekening van de registratie-rechten en erelonen, kijk op www.notaris.be.
Ruimtelijke ordening
BouwvergunningIn aanvraag
Recente bestemmingWoongebied
DagvaardingenIn aanvraag
VoorkooprechtIn aanvraag
VerkavelingsvergunningIn aanvraag
Print deze paginaVraag extra info aan over dit pandE-mail deze pagina naar een vriend Pand delen