De Huisleverancier B.V.B.A.

Antwerpsesteenweg 88
2550 Kontich
Tel.: +32 (0)489 06 90 00
info@dehuisleverancier.be

BTW-BE 0436 286 303

Openingsuren

Contacteer ons voor een afspraak!

Controle instantie
Beroepsinstituut van Vastgoedmakelaars (BIV)
Luxemburgstraat 16B te 1000 Brussel
Onderworpen aan de deontologische code BIV


Erkend vastgoedmakelaar

David Druyts BIV 505467 - België

Gecertifiëerd vastgoedstyliste

Sylvie Michiels

Partners

Rijwoning

Molenstraat 81 - 2850 Boom

Start slideshow
Omschrijving
Op wandelafstand van het centrum van Boom vinden we deze gezellig eengezinswoning. Bakkers, supermarkten, slagers, apothekers, scholen,… zijn vlakbij. Via het openbaar vervoer geraakt U overal en ook de verbinding met Brussel, Mechelen, Antwerpen en Gent is ideaal.

Via de inkomhal op een neutrale tegelvloer betreedt U de leefruimte. Deze is recent gelegen opgefrist, waarbij de ruimte volledig geschilderd werd een een aangenamen indirecte verlichting is aangebracht. Aangrenzend aan de leefruimte bevindt zich de ruime en praktische ingerichte keuken. Alle toestellen, zoals een kookvuur, dampkap, koelkast met diepvriesvak, vaatwasmachine en oven zijn aanwezig. Hier is er ook nog een gastentoilet en berging voorzien waar plaats is voor een wasmachine en droogkast. Achteraan is er nog een leuke veranda met veel lichtinval. Via deze ruimte heeft U toegang to de mooie groene tuin.

Eveneens is er een droge kelderruimte aan de woning, die handig kan gebruikt worden als extra opslagruimte.

Wanneer we naar boven gaan, komen we eerst langs de volledig ingerichte badkamer. Deze is voorzien van een ligbad, aparte douche, toilet en badkamermeubel. Verder bevinden zich op de eerste verdieping 2 ruime (10,2m2 & 21,2m2) slaapkamers.

Als laatste komen we via een vaste tram op een grote zolderruimte waar er nog verschillende mogelijkheden zijn. Het dak is volledig geïsoleerd, maar de ruimte zelf is nog niet afgewerkt. Licht komt er binnen via de veluxramen en de zolder kan perfect dienst doen als volwaardige derde slaapkamer.

In de tuin heeft U voldoende privacy om te genieten van de zon. Achteraan bevindt zich de garage, die te bereiken is via een servitudeweg. Ook op het stukje grond achter de servitudeweg, dat ook Uw eigendom is, is er voldoendeparkeergelegenheid. Daarachter ligt nog een heel stuk groen waar de kinderen van de buurt naar hartenlust kunnen spelen.

Mogelijkheid tot aankoop onder klein beschrijf (mits voldaan aan de voorwaarden). Aarzel niet en kom gerust eens kijken naar dit leuke huis!

Dit is niet wat U zoekt? de Huisleverancier biedt U totaal exclusief het nieuwe concept aankoopbegeleiding aan. Zo gaan we voor U op zoek naar uw nieuwe thuis, ook voor eigendommen buiten onze eigen aanbod ! Daarnaast geven we U een 2de opinie en staan U zelfs bij tijdens de onderhandelingen over de woonst die U interesseert… Informatie over aankoopbegeleiding via info@dehuisleverancier.be of 0489/069.000

Vg-Wg-Gdv-Gvkr-Gvv-EPC : 306kWh/m2
Geografische ligging
Toon plan
AdresMolenstraat 81
2850 Boom
Vrij opbij akte na betaling
OmgevingResidentieel
BestemmingHoofdverblijf
Indeling Gelijkvloers
Garage  15,0 mē(3,0 x 5,0) Vrijstaande garage met kantelpoort te bereiken via een servitudeweg.
Inkomhal  4,9 mē(1,2 x 4,2) Inkomhal op tegelvloer. Verlaagd plafond met moluren. Muren zijn behangen.
Keuken 1  17,0 mē(4,6 x 3,7) Keuken op tegelvloer (2013). Verlaagd plafond met inbouwspots en moluren. Ingericht met keukenkasten, kunststof werkblad, dubbele gootsteen, gasvuur, dampkap, koelkast met diepvriesvak, conventionele oven en vaatwasser (Siemens). Muren zijn geschilderd.
Living  27,8 mē(3,6 x 4,2) + (3,9 x 3,3) Woonkamer op laminaatvloer. Muren zijn behangen.
Terras  3,1 mē(2,6 x 1,2)
Veranda  8,3 mē(2,6 x 3,2) Veranda op tegelvloer. Muren zijn rode baksteen.
Wasruimte  6,8 mē(1,9 x 3,0) + (0,9 x 1,3) Wasruimte op tegelvloer. Waterkraan voorzien. Aansluiting voor wasmachine en droogkast. Muren zijn geschilderd.
Wc1  1,2 mē(0,9 x 1,3) Gastentoilet op tegelvloer. Toilet met dubbele spoelknop en handenwasser. Automatische verluchting aanwezig. Muren zijn behangen.
Indeling Verdieping 1
Badkamer 1  8,5 mē(2,3 x 3,7) Badkamer op tegelvloer. Ingericht met ligbad (mengkraan), douche (mengkraan), dubbele wastafel (mengkraan) in badkamermeubel met spiegelkast en toilet. Verluchting aanwezig. Muren aan bad/douche betegeld en deels geschilderd.
Nachthal  5,0 mē(1,6 x 3,3) Nachthal op laminaatvloer. Verlaagd plafond met moluren. Muren zijn behangen.
Slaapkamer 1  10,2 mē(3,1 x 3,3) Slaapkamer op tegelvloer. Verlaagd plafond met moluren. Ingemaakte kasten een aansluiting voor TV/internet aanwezig. Muren zijn behangen.
Slaapkamer 2  21,2 mē(4,8 x 4,4) Slaapkamer op laminaatvloer. Verlaagd plafond met moluren. Ingemaakte kasten en een sierhaard aanwezig. Muren zijn behangen.
Indeling Verdieping 2
Zolder1  35,2 mē(4,8 x 4,4) + (4,0 x 3,5) Zolderruimte op hout. Verwarmingsketel (Vaillant) aanwezig. Verder af te werken. Isolatie aanwezig.
Indeling Verdieping -1
Kelder  12,8 mē(3,9 x 3,3) Droge kelder op tegelvloer. Boiler (Van Marke) voor het warm water van de keuken. Elektrisch bord, gasmeter, verluchting en verlichting aanwezig. Muren zijn geschilderd.
Kruipkelder  15,0 mē(3,6 x 4,2)
Bebouwing
Bebouwinggesloten
Grond oppervlakte230 mē
Bouw oppervlakte82 mē
Woonoppervlakte178 mē
Perceelbreedte5 m
Perceeldiepte46 m
Gevelbreedte5 m
Verdieping4
Diepte gelijkvloers17m
Diepte elders8,50m
Aantal slaapkamers3
Aantal badkamers1
Aantal wc's2
Comfort
KeukentypeGeïnstalleerd
VerwarmingAardgas - Verwarming en warm water op aardgas. Hogerendements condensatie combi-ketel (Vaillant, 2016) en aparte boiler (Van Marke) voor het warm water in de keuken.
VerwarmingsketelIndividueel
Centrale verwarmingja
BevloeringKelder, gastentoilet, inkomhal, keuken, slaapkamer 1, badkamer, berging, veranda : tegelvloer; woonkamer, slaapkamer 2, nachthal : laminaatvloer; Zolder : hout
RolluikenSlaapkamer 1 : handbediende rolluiken
DubbelglasBuitenschrijnwerk woonkamer, slaapkamer 2 in hout, dubbel glas (1986), draai-kip functie; Buitenschrijnwerk keuken, wasplaats in hout, dubbel glas (1991), draai-kip functie; Buitenschrijnwerk in slaapkamer 1, badkamer in PVC, dubbel glas (1992), draai-kipfunctie; Buitenschrijnwerk zolder in hout : velux; Buitenschrijnwerk veranda in PVC (1992), schuifraam
Distributieja
Aansluiting elektriciteitja
Meter voor elektriciteitIndividuele meter
Aansluiting rioleringja
Aansluiting aardgasja
Meter voor aardgasIndividuele meter
Aansluiting telefoonlijnja
Aansluiting Internetja
Aansluiting waterleidingja
Meter voor waterleidingIndividuele meter
Overige info
TuinTuin op grastapijt met leuk terras en veel zon.
Orientatie tuinNO
Aantal douches1
Aantal garages1
Aantal parkeerplaatsen2
Afstand tot openbaar vervoer135 m
Afstand tot winkels550 m
Afstand tot school300 m
Financiële info
Prijs275.000 EUR
Raming registratierechten en erelonen notaris*16.738 EUR
Ki466 EUR

* Schatting op basis van deze parameters: hoofdverblijfplaats, natuurlijk persoon.
Klik hier voor een gepersonaliseerde berekening.

Voor een uitgebreide berekening van de registratie-rechten en erelonen, kijk op www.notaris.be.
Ruimtelijke ordening
BouwvergunningJa
Recente bestemmingWoongebied
DagvaardingenNee
VoorkooprechtNee
VerkavelingsvergunningNee
Print deze paginaVraag extra info aan over dit pandE-mail deze pagina naar een vriend Pand delen