loading icon
€273.900,-
Slaapkamer icoon3
Badkamer icoon1
Tuin icoonja

Eengezinswoning Boechout (2530)

ONTBIJTSESSIES OP di. 07 en zat. 11 mei !

MIDDEN in Boechout vinden we dit prachtig NIEUWBOUWPROJECT terug op een prachtig groen gezellig woonerf, waar u in alle rust kan genieten van verschillende APPARTEMENTEN en HUIZEN.
Dit project “MIDDEN" is niet alleen interessant voor mensen die er zelf willen gaan wonen, maar ook voor INVESTEERDERS, die hier zéker hun gading zullen vinden.

De eerste fase van het project is een groot succes geworden, deze knappe appartementen waren in een mum van tijd uitverkocht !
Dit is de start van fase 2, die bestaat uit 57 appartementen, 9 woningen, 1 villa en vele parkings en bergingen. Hiervan werden reeds in voorverkoop vele eigendommen besproken… meer dan 50% van het project is reeds VERKOCHT ! Zo zijn er nog maar 25 appartementen en 4 woningen ter beschikking… wacht niet om uw plek te veroveren !
RUST en GEZELLIGHEID zijn twee grote troeven, die we zonder probleem mogen koppelen aan een vernuft staaltje vakmanschap.

Om U te informeren hebben we ontbijtsessies gepland waar we eerst op ons kantoor het project aan U voorstellen terwijl U rustig kan genieten van een tasje koffie of thee met wat versnaperingen. Daarna bieden we U de mogelijkheid om het modelappartement ter plaatse te bezoeken en staan we klaar voor uw persoonlijke vragen te beantwoorden.
De eerstvolgende twee ontbijtsessies gaan door op dinsdag 07 mei en zaterdag 11 mei, telkens van 09u00 tot 11u00.
Reserveer nu uw plaats via welkom@dehuisleverancier.be of 0489/069.000, plaatsen zijn beperkt !

Kom snel kijken op ons kantoor welke interessante voorwaarden u hier kan hebben !
Bel ons en we maken met alle plezier tijd om u volledig door het volledige traject te begeleiden.

Dit is niet wat U zoekt en U bent dat zoeken beu, heeft er te weinig tijd voor, of U heeft het gevoel dat U altijd net iets te laat bent? Geen nood, wij hebben hier een nieuwe service voor uitgewerkt. de Huisleverancier biedt U het nieuwe concept AANKOOPBEGELEIDING aan.

Zo gaan we specifiek voor U op zoek naar uw nieuwe thuis, ook voor eigendommen buiten onze eigen aanbod ! Daarnaast geven we U een 2de opinie en staan U zelfs bij tijdens de onderhandelingen over de woonst die U interesseert… Heeft U hier ZIN in? Vraag meer informatie over aankoopbegeleiding via info@dehuisleverancier.be of 0489/069.000

Tot uw dienst!

EPC : Stedenbouwkundige inlichtingen in aanvraag

Details

Algemene informatie

Id
853
Status
Te koop
Substatus
Te koop
Referentie
MII-B-H02-1272
Type
Eengezinswoning
Adres
Midden II, 2530 Boechout
Aantal slaapkamers
3
Aantal badkamers
1
Bewoonbare opp.
121m²
Bebouwing
Gesloten
Staat
Nieuwe staat
Bouwjaar
2019
EPC waarde
In aanvraag
Aantal gevels
2
Gevelbreedte
6m
Diepte gelijkvloers
9m

Indeling

Berging (verdieping 0)
3 m²
(2,1 x 1,6) Berging op keramische tegelvloer, muren niet geschilderd. (Materialen te kiezen bij welbepaalde leveranciers)
Inkomhal (verdieping 0)
5 m²
(1,4 x 3,7) Inkomhal op keramische tegelvloer, muren niet geschilderd. (Materialen te kiezen bij welbepaalde leveranciers)
Keuken (verdieping 0)
21 m²
(3,8 x 5,7) Keuken + eetplaats op keramische tegelvloer, muren niet geschilderd. (Materialen te kiezen bij welbepaalde leveranciers) Keuken mét eiland ten bedragen van 6 500,00 euro (excl. BTW)
Slpk3 (verdieping 0)
10 m²
(2,8 x 3,6) Slaapkamer op keramische tegelvloer, muren niet geschilderd. (Materialen te kiezen bij welbepaalde leveranciers)
Wc1 (verdieping 0)
1 m²
(1,0 x 1,6) Toilet op keramische tegelvloer, muren niet geschilderd. (Materialen te kiezen bij welbepaalde leveranciers)
Zitplaats (verdieping 0)
15 m²
(4,2 x 3,7) Zitplaats op keramische tegelvloer, muren niet geschilderd. (Materialen te kiezen bij welbepaalde leveranciers)
Badkamer1 (verdieping 1)
7 m²
(1,9 x 3,7) Badkamer op keramische tegelvloer, muren niet geschilderd. (Materialen te kiezen bij welbepaalde leveranciers).
Nachthal (verdieping 1)
10 m²
(5,7 x 1,8) Nachthal op keramische tegelvloer, muren niet geschilderd. (Materialen te kiezen bij welbepaalde leveranciers)
Slpk1 (verdieping 1)
13 m²
(3,7 x 3,7) Slaapkamer op keramische tegelvloer, muren niet geschilderd. (Materialen te kiezen bij welbepaalde leveranciers)
Slpk2 (verdieping 1)
10 m²
(2,8 x 3,6) Slaapkamer op keramische tegelvloer, muren niet geschilderd. (Materialen te kiezen bij welbepaalde leveranciers)
Slpk4 (verdieping 2)
24 m²
OPTIONEEL (5,7 x 4,4) Slaapkamer op keramische tegelvloer, muren niet geschilderd. (Materialen te kiezen bij welbepaalde leveranciers) optioneel mee bij aan te kopen, meer info op het kantoor.

Comfort

Verwarming (beschrijving)
De verwarming en warmwaterproductie voor de woningen gebeurt op basis van een lucht-water warmtepomp met voorraadboiler (>180l) voor sanitair warm water. buitenunit wordt telkens geplaatst op het hoogste dak. er is voor de woning dan ook geen gasaansluiti
Centrale verwarming
Ja
Warmtepomp
Ja
Bevloering
in de badkamer, de keuken (waar aangeduid op het verkoopsplan), het toilet en de berging wordt een keramische vloer geleverd en geplaatst. bevloering te kiezen bij welbepaalde leveranciers
Beglazing
Dubbel glas
Beglazing (beschrijving)
de dubbele beglazing is van het thermisch verbeterde type, (k-waarde : min. 1,1 w/m2 °k) en wordt gekozen in functie van de bepalingen van de energieprestatieregelgeving. de raamgehelen zijn van het type schuif-, draai of draaikipraam volgens aanduiding
Dak (materiaal)
Plat dak met de mogelijkheid nog een extra verdieping op te plaatsen (met terras)
Aansluiting water
Ja
Aansluiting elektriciteit
Ja
Aansluiting internet
Ja
Aansluiting riolering
Ja
Waterput
Ja
Telefoon
Ja
Septische put
Ja
Instapklaar
Ja
Afstand openbaar vervoer
100m
Afstand scholen
450m
Afstand winkels
100m

Stedenbouwkundige informatie

Recente bestemming
-
Overstromingsgevoeligheid
Overstromings icoon Niet gelegen in overstromingsgevoelig gebied

Financiële info

Prijs Constructie
€219.120
Prijs Grond
€54.780
Aankoop exclusief kosten
€273.900
BTW Constructie (21%)
€46.015
Registratie Grond (10%)
€5.478
Raming Ereloon Notaris*
€2.463
Raming Aktekosten Notaris*
€625
Totale Aankoopprijs
€328.481
Kadastraal inkomen
€0,-

Bereken uw lening

Overige info

Tuin
Ja
Tuin opp.
35m²
Verdieping
0
Aantal douches
1

Meer info?

Vernieuwen
Deze website maakt gebruik van cookies om uw surfervaring op deze website makkelijker te maken.

Meer wetenVerder gaan