loading icon
€199.000,-
Slaapkamer icoon1
Badkamer icoon1

Serviceflat Kontich (2550)

Gezonde investering voor de toekomst

U bent nog niet op de leeftijd gekomen om te verhuizen naar een service-flat, maar U bent wel voorzienig genoeg om uw toekomst veilig te stellen. Ondertussen kan U genieten van een gezonde opbrengst, want het appartement is verhuurd aan een correcte prijs. Zo brengen uw spaarcenten nog wat op in deze tijden, een luxe die niet elke investering U biedt…

Deze nieuwbouw flat is gelegen op de 2de verdieping (bereikbaar via lift) aan de achterzijde van het gebouw met de rustige patio, waar U op het terras (Zuid-west-oriëntatie) kan genieten van het groene karakter van deze omgeving. U beschikt over een ruime leefruimte met afgeschermde open keuken. De keuken werd met degelijke materialen ingericht. Daarnaast ligt de badkamer en slaapkamer met schuifdeur. Het appartement is uitgerust met een air-conditioning systeem (hot&cold) en domotica om het leven naar uw zin te maken.

De beschikbare ruimte in het appartement werd optimaal benut. Het architecturale Loft-concept van dit appartement biedt U echter ook de mogelijkheid tot uitbreiding van de leefruimte met een mezzanine, die bijvoorbeeld kan gebruikt worden als bureau of extra slaapruimte.

U kan naar alle wellust gebruik maken van de hoogwaardige faciliteiten, die dit volledig uitgeruste complex U biedt. Deze biedt U een brede waaier aan zoals een verwarmd binnenzwembad met sauna en lekker warme jacuzzi-bad, fitness-ruimte, gemeenschappelijke binnentuin, gedeelde wasplaats, petanque-baan, restaurant en daarbovenop activiteiten en standaard dienstenpakket (o.a. noodoproepsysteem, onderhoudsdienst) ingericht door de zorgverstrekker…

Kom u gerust informeren op ons kantoor of bel voor een bezoek ter plaatse. We zijn ervan overtuigd dat U naderhand zal toegeven dat U deze beslissing te lang had uitgesteld ! Genieten is immers ook aan U besteed, er staat geen leeftijd op!

Ondergrondse staanplaats verplicht mee aan te kopen aan € 20 000 !
De gemeenschappelijke kosten van dit project werden ondertussen op punt gesteld zodat U op dit gebied ook niet voor verrassingen komt te staan.

???-Wg-???-???-???-EPC : 151kWh/m2
Stedenbouwkundige inlichtingen in aanvraag

Details

Algemene informatie

Id
498
Status
Te koop
Substatus
Te koop
Referentie
KA37(2.07)-K-823B
Type
Serviceflat
Adres
Koningin Astridlaan 37, 2550 Kontich
Aantal slaapkamers
1
Aantal badkamers
1
Aantal garages
1
Bewoonbare opp.
55m²
Bebouwing
Gesloten
Staat
Nieuwe staat
EPC waarde
In aanvraag

Indeling

Comfort

Beglazing
Enkel glas

Stedenbouwkundige informatie

Recente bestemming
-
Overstromingsgevoeligheid
Overstromings icoon Niet gelegen in overstromingsgevoelig gebied

Financiële info

Prijs
€199.000,-
Aankoop exclusief kosten
€199.000
Registratierechten
€19.900
Notariskosten
€2.158
Totale Aankoopprijs
€221.058
Provisie
€87
Provisie (omschr.)
Maandelijkse provisie voor gemeenschappelijke kosten
Kadastraal inkomen
€0,-

Bereken uw lening

Overige info

Verdieping
0
Aantal WC's
1

Buurtinformatie

Wij weten het zeker: Kontich leeft

Wij weten het zeker: Kontich leeft

 'In Kontich begint én eindigt het platteland'. Het is een bekende uitspraak over deze gezellige gemeente die ruim 20.000 inwoners telt. Met dank aan zijn strategische ligging, vlak bij de zuidrand van Antwerpen en omringd door uitgestrekte weilanden. Voeg daarbij het rijke aanbod toe van vrijetijdsvoorzieningen, natuurlijke trekpleisters en lokale evenementen, en u weet het zeker: Kontich leeft!

Lees meer

Meer info?

Vernieuwen
Deze website maakt gebruik van cookies om uw surfervaring op deze website makkelijker te maken.

Meer wetenVerder gaan