loading icon

Vastgoedstyling

Haal het maximum uit uw (t)huis en realiseer door Vastgoedstyling extra rendement op uw vraagprijs + een veel snellere verkoop !

Onze werkwijze

Na een grondige analyse stelt onze vastgoedstyliste een rapport op van uw woning. Daarin toont ze de sterke én zwakke punten van uw eigendom. Handig, want zo weet u direct hoe u troeven in de verf zet en gebreken vakkundig oplost. De uitvoering kan u zelf voorzien of in handen geven van onze vastgoedstyliste. Zij kan, indien nodig, rekenen op een ervaren team van schilders, loodgieters, klusjesmannen en andere vakmensen.

Onze werkwijze

We maken uw huis of appartement verkoopklaar met een beperkt, vooraf vastgesteld budget. Doordat we de ruimtes optimaal presenteren, kan u het eigendom zo snel mogelijk verkopen, tegen de best mogelijke prijs. Moeilijk verkoopbare woningen krijgen door vastgoedstyling een nieuwe kans op de markt. En kandidaat-kopers van een nieuwbouw- of kijkwoning geven we zo direct inzicht in het potentieel van alle ruimtes.

Wie is uw vastgoedstylisteWie is uw vastgoedstyliste

Sylvie Michiels (°1974 in Wilrijk) is mede-zaakvoerder van de Huisleverancier en onze vastgoedstyliste. Na haar studies ASO Menswetenschappen (OLV Pulhof in Berchem) en Publiciteit Reclamevormgeving (Sint-Lucas in Gent), werkt ze op de verkoopafdeling van een Antwerps computerbedrijf. Ze groeit uit tot Product- en Aankoopmanager. Maar haar artistieke ambities roepen. Haar hart ligt bij interieurvormgeving.

In een mooie interieurwinkel voelt ze zich als een kind in een snoepwinkel. Ze droomt over stijltrends, kleuren en accessoires. En nadat ze in contact komt met gerenommeerde interieurspecialisten, loopt ze over van inspiratie. Zodra ze het tv-programma De Huisdokter ziet en de juiste opleiding vindt, weet ze het zeker. Voor haar is een carrière als vastgoedstyliste weggelegd.

In 2011 richten Sylvie en haar echtgenoot de Huisleverancier op. Ze willen klanten een totaalpakket aanbieden, waarbij ruimte is voor vastgoedstyling. Al snel blijkt dat de neutrale, gedepersonaliseerde stijl Sylvie erg goed ligt. Met specifieke kleuren zorgt ze voor tijdloze, rustgevende ruimtes die niet alleen een lounge-gevoel oproepen. Maar ook kandidaat-kopers overtuigen.

Wie is uw vastgoedstyliste
Deze website maakt gebruik van cookies om uw surfervaring op deze website makkelijker te maken.

Meer wetenVerder gaan