loading icon

Wat kunnen wij voor U betekenen ?

Een woning verkopen of verhuren is – normaal gezien – niet iets wat u vaak doet. We noemen het daarom ook wel een kruispunt in uw leven. Volgens ons hoort zo'n belangrijk moment thuis in een warme, vertrouwde omgeving. Vandaar dat we u een totaalpakket aanbieden van professionele vastgoeddiensten, waarbij uw wensen centraal staan. Tijdens onze eerste, vrijblijvende ontmoeting zal u het waarschijnlijk wel opmerken. Passie voor het makelaarsberoep is de maatstaf bij de Huisleverancier.

Uw geschikte kandidaat

Uw geschikte kandidaat

We willen dat u de verkoop of verhuur van uw eigendom met een gerust hart aan ons toevertrouwt. Daarom besteden we veel tijd aan de zoektocht naar de geschikte koper of huurder. Duidelijke, correcte communicatie vormt daarbij de stabiele basis voor succes. We houden u constant op de hoogte, nemen de tijd voor elke kandidaat en staan u voortdurend bij met een bekwaam advies dat uw vragen beantwoordt. Neem gerust contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek of gratis waardebepaling. Uw vertrouwen verdienen, is voor ons een erezaak.

Publiciteitsplan met Langetermijnvisie

Als specialist in het verbinden van verkopers en kopers hebben wij maar één doel: de realisatie van een snelle, correcte en efficiënte verkoop. Om dat te bereiken, rekenen we op een breed en volledig publiciteitsplan met een duidelijke langetermijnvisie. Per dossier bekijken we welke communicatiestrategie geschikt is. Onze eigen website, 6 verschillende portaalwebsites, een persbericht, virtuele bezoeken, social media, 3D-grondplannen,... We overwegen alle opties. Ook moeilijk verkoopbare woningen gaan we niet uit de weg. Beter nog, we zien het als een uitdaging. Dankzij ons unieke totaalpakket, met onder andere vastgoedstyling, vinden we altijd een geschikte koper voor u.

Publiciteitsplan met Langetermijnvisie
Virtuele Verbouwing

Virtuele Verbouwing

Wil u een woning verkopen die dringend toe is aan een modernisering? Uit ervaring weten we dat een klassieke verkoopstrategie dan niet altijd de juiste kandidaat-koper oplevert. Geïnteresseerden zijn vaak niet op de hoogte van alle renovatie-opties, door een gebrek aan tijd en kennis. Het gevolg is dat ze niet het volledige potentieel van uw eigendom zien. In zo'n geval adviseren wij een Virtuele Verbouwing. Daarbij verzamelen we het advies van ervaren architecten en aannemers. Vervolgens werken we een plan uit, rekening houdend met uw financiële voorwaarden en een nieuwe verkoopprijs. Met kleine aanpassingen en haarscherpe 3D-Renderings vinden we zo alsnog de juiste kandidaten.

Deze website maakt gebruik van cookies om uw surfervaring op deze website makkelijker te maken.

Meer wetenVerder gaan